Kabisa Energy

KABISA Energy Drink er en topp energidrikk fra Polen og en av de beste energidrikkene i Europa. Den er produsert av naturlige ingredienser, inkludert vitamin B2, B3, B5, B6 og B12, uten kunstige søtningsmidler eller tilsetningsstoffer. KABISA Energy Drink er kjent for sin unike design, gode smak og naturlige sukker. KABISA Energy Drink selges for tiden i over 100 land på 5 kontinenter. Den inneholder ikke alkohol.

KABISA er helt fri for kunstige søtningsmidler, den inneholder ikke aspartam og sukralose. Vi sørger for at det bare tilsettes naturlig sukker til drikken vår. Våre energidrikkdistributører tar hensyn til produktets kvalitet, og vi legger stor vekt på å opprettholde de høyeste produksjonsstandardene. Det er svært få sunne drinker på markedet, men vi kan stolt si at KABISA er en av dem. Takket være de nøye utvalgte ingrediensene, forblir KABISA på topplassen på listen over sunne energidrikker.

Alle ingrediensene i KABISA kommer fra våre pålitelige produsenter, og de er i samsvar med Halal-standardene. Vi tar spesiell omsorg for verifiseringen av våre partnere for å opprettholde den høyeste kvaliteten på produksjonsprosessen – slik at ingen Haram-ingredienser er i produktet vårt. 

KABISAs unike smak og friske, tropiske stemning er en av grunnene til at vi raskt har blitt energidrikkeprodusenten Europa virkelig elsker og setter pris på. Enhver energidrikkfabrikk som godkjennes i Europa, må tilby et produkt av høy kvalitet. Vi produserer KABISA i henhold til disse standardene og kombinerer de beste ingrediensene med en munter, fargerik opplevelse og den ultimate forfriskningen. KABISA oppfyller forventningene til hver kunde fornøyd med sin tropiske, eksepsjonelle smak.