Kabisa Spicy Ginger

 KABISA Spicy Ginger er en nyskapende kullsyreholdig brus med ingefær og sitronsmak. Den forfriskende sitronsmaken og den varme stemningen gjør den til en favorittdrink å nyte sammen med venner og familie. På toppen av alt inneholder KABISA Spicy Ginger ikke alkohol eller kunstige søtningsmidler eller konserveringsmidler.

Det er svært få sunne drinker på markedet, men vi kan stolt si at KABISA er en av dem. Takket være de nøye utvalgte ingrediensene, forblir KABISA på topplassen på listen over sunne energidrikker.

Alle ingrediensene i KABISA kommer fra våre pålitelige produsenter, og de er i samsvar med Halal-standardene. Vi tar spesiell omsorg for verifiseringen av våre partnere for å opprettholde den høyeste kvaliteten på produksjonsprosessen – slik at ingen Haram-ingredienser er i produktet vårt. KABISA er nå den sikreste energidrikken på markedet.

KABISAs unike smak og friske, tropiske stemning er en av grunnene til at vi raskt har blitt energidrikkeprodusenten Europa virkelig elsker og setter pris på. Enhver energidrikkfabrikk som godkjennes i Europa, må tilby et produkt av høy kvalitet. Vi produserer KABISA i henhold til disse standardene og kombinerer de beste ingrediensene med en munter, fargerik opplevelse og den ultimate forfriskningen. KABISA oppfyller forventningene til hver kunde fornøyd med sin tropiske, eksepsjonelle smak.Se våre produkter.