Kabisa Vitamin

KABISA Vitamin Drink er en ny generasjons opplevelse som øker din daglige energi ved å gi kroppen din magnesium som regulerer muskel- og nervefunksjon, blodsukkernivå og blodtrykk. Den inneholder også viktige vitaminer fra B-familien som hjelper deg å holde tritt med ditt fartsfylte liv!

KABISA er helt fri for kunstige søtningsmidler, den inneholder ikke aspartam og sukralose. Vi sørger for at det bare tilsettes naturlig sukker til drikken vår. Våre energidrikkdistributører tar hensyn til produktets kvalitet, og vi legger stor vekt på å opprettholde de høyeste produksjonsstandardene. Det er svært få sunne drinker på markedet, men vi kan stolt si at KABISA er en av dem.  

Alle ingrediensene i KABISA kommer fra våre pålitelige produsenter, og de er i samsvar med Halal-standardene. Vi tar spesiell omsorg for verifiseringen av våre partnere for å opprettholde den høyeste kvaliteten på produksjonsprosessen – slik at ingen Haram-ingredienser er i produktet vårt. KABISA er nå den sikreste energidrikken på markedet.

KABISAs unike smak og friske, tropiske stemning er en av grunnene til at vi raskt har blitt energidrikkeprodusenten Europa virkelig elsker og setter pris på. Enhver energidrikkfabrikk som godkjennes i Europa, må tilby et produkt av høy kvalitet. Vi produserer KABISA i henhold til disse standardene og kombinerer de beste ingrediensene med en munter, fargerik opplevelse og den ultimate forfriskningen. KABISA oppfyller forventningene til hver kunde fornøyd med sin tropiske, eksepsjonelle smak. Se våre produkter.